Verzenden


Waar kan je jouw bestelling ontvangen

Je kan jouw bestelling op elk adres ontvangen (thuis, werk, ..., postbus is niet mogelijk)

Hoe lang duurt het voor je jouw bestelling ontvangt

Als je jouw bestelling voor 13:00 plaatst en betaalt via Paypal, Bancontact, Visa, Mastercard of IDEAL, dan wordt jouw pakketje diezelfde dag nog naar het postkantoor gebracht. Bestellingen die via overschrijving worden betaald, zullen pas verzonden worden van zodra de betaling is binnengekomen. Dit kan 1 tot 5 werkdagen duren.

Binnen België wordt jouw pakje geleverd 1 tot 2 werkdagen na aflevering in het postkantoor. 
Wordt jouw pakje afgeleverd in het postkantoor op vrijdag, dan zal je het pakje dus maandag of dinsdag ontvangen.
Voor Nederland mag je rekenen op 2 tot 4 werkdagen levertijd na aflevering in het postkantoor.
Voor de rest van Europa geldt er een levertijd van 3-5 werkdagen na aflevering in het postkantoor.

Je zal een bevestiging via mail ontvangen van zodra het pakje met de post vertrokken is.

Gelieve er rekening mee te houden dat tijdens soldenperiode's of andere promo-acties de leveringstermijn iets langer kan duren!

Kan jouw bestelling ook in het weekend geleverd worden

Wij sturen onze pakketjes op via de post. Alle weekdagen doen we alle voor 13:00 bestelde pakketjes diezelfde dag naar de post. Deze pakketjes worden door de post geleverd op werkdagen.
Indien je graag jouw bestelling op zaterdag had ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met ons via info@ohmygoodies.eu. Mits meerprijs, kan jouw pakketje dan afgeleverd worden op zaterdag.
Mocht je jouw pakket na een week nog niet ontvangen hebben, gelieve ons dan te contacteren. Dan zullen wij uitzoeken wat er aan de hand is.

Hoeveel bedragen de verzendkosten

We versturen onze bestellingen naar volgende landen:

LandVerzendkostLevertermijn
België 4.95€ (Gratis vanaf 100 €) 1 tot 2 werkdagen
Nederland 7.00 € (Gratis vanaf 125 €) 2 tot 4 werkdagen
Luxemburg 9.45 € (Gratis vanaf 125 €) 2 tot 5 werkdagen
Duitsland 11.45€ (Gratis vanaf 150 €) 2 tot 5 werkdagen
Verenigd Koninkrijk 19.45 € (Gratis vanaf 200 €) 2 tot 5 werkdagen
Frankrijk 19.45 € (Gratis vanaf 200 €) 2 tot 5 werkdagen

- Afhaling te Sint-Truiden is gratis.

Prijzen zijn incl BTW en geldig voor bestellingen tot een gewicht van 30kg. Indien je bestelling meer dan 30kg weegt, neemt de klantendienst contact met je op voor verdere afspraken.
Wil je graag versturen naar een ander land, neem dan even contact met ons op voor de juiste prijzen.


Hoe weet je wanneer jouw bestelling verzonden wordt

Van zodra jouw pakketje in het postkantoor vertrekt ontvang je een bevestigingsmail met de verwachtte datum van levering. Adreswijzing is via deze bevestigingsmail niet mogelijk.

Hoe werkt het afhalen te Sint-Truiden

Wanneer je gekozen hebt voor afhalen te Sint-Truiden (Wilderen), gelieve dan een seintje per mail of telefoon te geven wanneer je jouw bestelling wenst op te halen. Je kan ons altijd contacteren via info@ohmygoodies.eu of telefonisch via +32 (0)498 80 46 93 of +32 (0)11 76 03 60. 

Je hebt het verkeerde afleveradres opgegeven, wat nu

Controleer bij het invullen van jouw gegevens altijd zorgvuldig jouw adres! Zie je in de bevestigingmail dat er toch een verkeerd afleveradres staat, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via info@ohmygoodies.eu of telefonisch via +32 (0)498 80 46 93 of +32 (0)11 76 03 60. 
Opgelet, eenmaal je de track and trace email met bevestiging van verzending hebt gekregen, is je order al op de post. Op dit moment is het dus al te laat om het adres te wijzigen en zullen we moeten wachten tot jouw pakketje terugkomt. Wanneer jouw bestelling terug is bij ons, zullen we contact opnemen met jou en een afspraak maken om jouw bestelling opnieuw te versturen.