Blog

27 March 2017

Binnenkijken | Rust & ruimte bij Tessa Hop

Ik leerde Tessa Hop een tijdje geleden kennen via Instagram en was onmiddellijk gecharmeerd door haar stijl. Haar foto's stralen rust uit, met mooie combinaties van subtiele kleuren, natuurlijke materialen en groen. Deze stijl kenmerkt zich ook duidelijk in haar interieur.
Lees meer
16 March 2017

Binnenkijken | Studio van een interieurontwerpster

Vele mensen brengen het grootste deel van hun tijd door op kantoor. Zou het dan ook niet fijn zijn als dit een mooie plek is? Dit heerlijke interieur is de werkplek van de Nederlandse Christien Starkenburg, ontwerpster en oprichtster van Studio Interieur+. In 2011 lanceerde ze eveneens haar eigen collectie Slow Wood.


Lees meer
23 February 2017

Mooiere interieurs met UGLY

Misschien ben je wel op zoek naar jouw droomhuis of kijk je er naar uit om binnen enkele jaren jouw eigen stekje te vinden.
Lees meer
09 January 2017

Binnenkijken | Patiowoning

Het is eventjes stil geweest op de blog. De combinatie van onze kerst pop-up met de webshop maakte december toch wat hectischer dan anders waardoor er van schrijven niet veel terecht kwam.
Lees meer
01 November 2016

Inspiratie | Al een beetje kerst

Het lijkt nog ver weg - en eerst moeten we de Sint nog verwelkomen - maar daarna (en zelfs nu al) worden we weer ondergedompeld in die gezellige kerstsfeer.
Lees meer
10 May 2016

Schoner wassen met Seepje

Enkele weken geleden ontving ik een leuk mailtje van het Nederlandse Seepje. Ze hadden onze webshop ontdekt (woehoe!) en vonden dat hun producten hier perfect in zouden passen.
Lees meer