Betalen


Hoe kan je jouw bestelling betalen

Bij Oh my goodies kan je betalen via: Overschrijving, Mastercard, Visa, Paypal, IDEAL en Bancontact.

Wat als jouw online betaling mislukt

Soms kan het gebeuren dat jouw online betaling niet lukt of bleek je toch jouw kaart niet bij de hand te hebben. Geen nood, je kan dan alsnog jouw bestelling betalen via overschrijving. Dit zijn onze gegevens: IBAN: BE62.8601.2015.2161 en BIC: SPAABE22. Vergeet bij jouw betaling je naam en ordernummer niet te vermelden.

Hoe lang duurt een overschrijving

Overschrijvingen kunnen tussen de 1 en 5 werkdagen duren om overgemaakt te worden op onze rekening. Dit kan dus betekenen dat alhoewel een betaling op maandag reeds bij jou is afgeschreven, het misschien pas op vrijdag bij ons op de rekening staat.

Kan je ook achteraf betalen

Neen, helaas beschikken wij niet over deze mogelijkheid. Je kan betalen via: Overschrijving, Mastercard, Visa, Paypal, IDEAL en Bancontact.
 

Kan je een factuur op naam van jouw bedrijf ontvangen

Ja. Indien je een factuur wenst, gelieve dan even contact op te nemen met ons via info@ohmygoodies.eu. 

Is betalen bij Oh my goodies veilig

Ja, voor een veilige online betaling werken wij samen met het Nederlandse bedrijf Mollie. Mollie is pionier in online betalingen en garandeert je een 100% veilige afhandeling. Mollie is PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop ze de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten hebben geregeld. De transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie en de koper. Noch wij, noch derden krijgen je kaartnummer of andere informatie te zien. Mollie geeft bericht aan ons wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden. Zo wordt jouw bestelling bevestigd en kan overgegaan worden tot verzending van jouw bestelling.