Ons verhaal


Oh My Goodies 

Ons verhaal begint in 2015, op zoek naar een nieuwe uitdaging na een job als architecte en de geboorte van onze tweeling Axel & Sophia. Mijn hart maakt altijd een sprongetje bij het zien van mooi design en tijdloze interieurs. En al snel groeide het idee van een online shop met de focus op eerlijke producten, iets waar ik sinds de komst van de kindjes steeds meer en meer belang aan hecht.

Bij Oh My Goodies houden we van mooie en eerlijke producten, gemaakt met respect voor mens én natuur, die het alledaagse leven net iets leuker maken, zoals een kopje heerlijke thee in de ochtend, een gezellige avond met vrienden of ontwaken op een koude winterochtend. Natuurlijke en tijdloze materialen, zoals hout, marmer, linnen, ... die vaak nog mooier worden doorheen de jaren.

Slow design

In ons drukke bestaan – met vaak net meer en sneller - willen we aandacht schenken aan de dingen rondom ons en focussen op slow. Niet dat je daarom niets meer mag kopen of geen luxe meer mag hebben. Maar dat je je bewust wordt van wat je net koopt. Daarom selecteren wij eerlijke producten, gemaakt met vakmanschap om lang vvan te genieten en elke dag vrolijk van te worden. Op deze manier proberen we een klein steentje bij te dragen om de wereld een beetje mooier te maken.

Liefs,
Evi