Mooiere interieurs met UGLY

Misschien ben je wel op zoek naar jouw droomhuis of kijk je er naar uit om binnen enkele jaren jouw eigen stekje te vinden. Als je in de omgeving van Antwerpen zoekt, neem dan zeker eens een kijkje bij Vastgoed Gillis UGLY.

UGLY?

De zoektocht naar een woning is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Vele mensen slagen er niet in om door de minder mooie kanten van een woning net de charme ervan in te zien. En laat hier Vastgoed Gillis UGLY nu juist een antwoord op bieden. Het team van UGLY legt de nadruk op de mooie aspecten van een interieur en maakt van elk interieur telkens een plaatje. Het bestaande interieur krijgt enkele aanpassingen of wordt door de stylist volledig heringericht. Stuk voor stuk creëren ze frisse interieurs met zorgvuldig gekozen accessoires. Fotograaf Cristina de la Madera zorgt telkens voor mooie interieurbeelden die ook online charmeren.

Ook deze woning in Antwerpen is met veel liefde omgetoverd tot een helder interieur. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in een prachtig herenhuis en veel van de oorspronkelijke elementen - zoals de marmeren schouwmantel en moulures - zijn gelukkig bij de renovatie behouden gebleven. Een strak interieur waar toekomstige eigenaars nog gemakkelijk hun eigen stempel op kunnen drukken. Benieuwd naar de rest van hun aanbod? Neem dan snel een kijkje op hun website en wie weet vind jij wel jouw droomwoning!

Shared with kind permission
Bron: UGLY 
Fotografie: Cristina de la Madera