Inspiratie | 15 gezellige zitbanken

Heerlijk om na een hectische dag neer te ploffen in de zetel of waarom geen gezellige zitbank? Een leuk boek of nog even de I-pad erbij en jouw favoriete drankje. Kussens en plaids maken het plaatje compleet en zorgen voor extra gezelligheid.

Helemaal geweldig is het als je een zitbank aan een raam kan maken. Voor zij die nog gaan bouwen of plannen aan het maken zijn, kan je deze mee integreren. Heb jij reeds een stekje gevonden en heb je nog een plaatsje vrij aan een raam in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de hal? Dan kan je deze ruimte perfect benutten. Je kan een zitbank op maat laten inbouwen. Maar je kan ook losse lage kasten van bijvoorbeeld IKEA gebruiken. Laat de ruimte onderaan open of gebruik deze net als extra bergruimte. Een zachte matras of een schapenvel, enkele kussens en een warme plaid maken jouw zitbank helemaal af.

Heb je geen plaats aan een raam? Ook aan de eettafel kan je bijvoorbeeld perfect een zitbank plaatsen. Of zelfs in een kastenwand. Of plaats het geheel op wieltjes zodat je af en toe kan veranderen.

Zie je je al zitten tijdens de gure herfstdagen? De regen die tikt tegen het raam, en jij knus binnen. Hier alvast enkele items die je bij ons kan spotten:


  JINZU, Klippan, Donna Wilson, Liselotte Kerkhof