Inspiratie | Al een beetje kerst

Het lijkt nog ver weg - en eerst moeten we de Sint nog verwelkomen - maar daarna (en zelfs nu al) worden we weer ondergedompeld in die gezellige kerstsfeer. Ook bij Team Lewis in Antwerpen konden ze niet wachten om pers en bloggers al even warm te maken voor de feestdagen met leuke kerstdecoratie, recepten, cadeaus en toffe workshops van Anne-Catherine van Clo Clo. En ook wij mochten erbij zijn! Benieuwd?

We maakten van onze stand een gezellige kersttafel, zonder eten weliswaar, maar met leuke inspiratie en cadeautjes. Het donker blauwe tafellinnen en de pastelroze linnen servetten zijn van het Franse merk lab. . De producten van lab. - binnenkort ook bij Oh My Goodies verkrijgbaar (juijh!) - worden gemaakt in Frankrijk, grotendeels van linnen. Het goudkleurige lint rond de servetten en een takje eucalyptus zorgen voor een feestelijke sfeer. Heel leuk ook om aan het lint een kaartje te hangen met de naam van je gast. Voor het servies kozen we borden van Jars Céramistes en glazen van Van Verre. De sojawas geurkaarsen van Munio Candela, enkele takken groen en dennenappels brengen instant kerstsfeer op tafel.

Het marmer van Stoned gebruikten we om producten van MÁDARA op te presenteren. We presenteerden onder andere hun nieuwste lijn Smart anti-oxidants - voor de huid vanaf 30 jaar met ingrediënten van het bos - en een geschenkset met scrub en micellair water waarvan je de doos nadien kan gebruiken als vogelnestje. Geen winter zonder plaids en schapenvachten, dus ook onze ecologisch gelooide schapenvachten van Dyreskinn en eco wollen plaids van Klippan konden niet ontbreken. Tot slot namen we ook enkele oorbellen mee van Détail en de nieuwe handtas Ella van O My Bag. Wat is jullie favoriete item? 

Foto's: Oh My Goodies