Een nieuwe kleur voor de kinderkamer

Soms kan ik het amper geloven, maar volgende week is het al zover. Axel en Sophia zetten hun eerste stapjes in de grote wereld en zeggen dag tegen de crèche. Niet te geloven hoe snel het gaat en ik denk dat mijn moederhart het morgen misschien toch even moeilijk gaat hebben.

Ook in de kinderkamer zou ik graag de komende maanden wat dingen veranderen. Een groter bed, misschien enkele nieuwe meubeltjes en ook een nieuw kleurtje. Eindelijk, want na de verhuis van de kinderkamer naar onze slaapkamer - 2 jaar geleden - is er eigenlijk amper iets veranderd (shame on me). Over de keuze van bedjes zijn we nog niet uit. Al heb ik er al hele mooie, maar helaas ook wat dure, gezien. Graag zou ik eerst de zwarte scheidingswand voorzien van een andere kleur. Na 6 jaar ben ik het zwart toch wat moe gezien en voor de kinderkamer mag het best wat romantischer. Een heel zacht oudroze of koraalroze dragen mijn voorkeur, gewoon omdat het zo'n vrolijke zachte kleur is. Maar gezien het ook een jongenskamer is, lijkt me dit niet de beste keuze. Zeker en vast geen felle kleuren. En dus kom ik altijd uit op een grijsgroene/ blauwe tint. Een beetje koud misschien maar het is een kamer die op het zuiden ligt waar het - zeker in de zomer - lekker warm is. Nu rest alleen de vraag nog of ik de muur volledig zou schilderen of slechts tot een bepaalde hoogte - gecombineerd met wit of misschien toch roze. Het maakt het iets speelser als de muur maar tot een bepaalde hoogte is geschilderd, maar laat de ruimte dan weer ook minder hoog lijken. Wat denken jullie?  


littlescandinavian
maiju saw


Mariekke

liveloudgirl
overtheoceaninstagram