Binnenkijken | Vedbaek house van Norm.Architects

Wie deze blog al een tijdje volgt weet dat ik van wit hou. En ook van beton. En uiteraard hou ik van de combinatie. Deze blogpost heeft beiden. Kortom een droominterieur voor iedereen die houdt van Scandinavisch minimalisme

Een heerlijk licht interieur ontworpen door de Deense architecten Norm.Architects. Veel kleur valt er niet te bespeuren. Kleurschakeringen van wit, grijs en zwart zijn de basis van dit minimalistische interieur. Houten meubels, decoratieve items en gordijnen voegen wat kleur en warmte toe. Een rustgevend, strak interieur met veel natuurlijke lichtinval. 

Mooi ook hoe het strakke interieur combineert met de klassieke elementen zoals de rozetten, schouwen en sierlijsten. In de keuken werd mijn aandacht getrokken naar het houten visgraat werkblad. Heel erg mooi! De bureau lijkt mij een heerlijke ruime plaats om te werken met een groot prikbord voor al je inspiratie. En ook in de slaapkamer zou ik maar al te graag wakker worden. Het enige wat ik een beetje mis zijn wat meer planten. 


Hou je van deze stijl?


 

Shared with kind permission
Bron: Norm.Architects
Fotograaf: Jonas Bjerre-Poulsen