Binnenkijken | Rust & ruimte bij Tessa Hop

Ik leerde Tessa Hop een tijdje geleden kennen via Instagram en was onmiddellijk gecharmeerd door haar stijl. Haar foto's stralen rust uit, met mooie combinaties van subtiele kleuren, natuurlijke materialen en groen. Deze stijl kenmerkt zich ook duidelijk in haar interieur.

Samen met haar man en 3 kinderen (en een vierde kindje op komst) woont Tessa in een zelf ontworpen en milieuvriendelijke houten woning in Nederland, niet ver van Amsterdam. Na haar studies aan de Kunstschool van Rotterdam koos Tessa er bewust voor om thuis te blijven, om te zorgen voor haar gezin. Iets waar ze nog geen seconde spijt van heeft.

Naast haar gezin, is interieur duidelijk één van haar andere grote passies. Haar eigen woning ontwerpen was dan ook evident. Ruimte en rust, waren de sleutelwoorden bij het ontwerp. Niet onlogisch met 3 actieve jongens in huis. En die ruimte en rust zijn zeker gekomen. De gebruikte materialen, zoals hout, linnen, riet, beton,... creëren een ontspannen sfeer. Een vakantiegevoel. De jongens kunnen naar hartelust binnen spelen (én zelfs schommelen) en ook buiten. Natuur is voor Tessa erg belangrijk en dit trekt ze ook door naar binnen, met veel planten en groen uit de tuin. Het interieur is een mix van vintage en nieuw design. Zolang er maar een klik is met het item. De grote lichtinval, natuurlijke materialen, zachte kleuren en groen maken van het interieur een plaats waar Tessa in alle rust met en van haar gezin kan genieten.

Wil je graag Tessa haar stijl in huis halen?

 

 

PS: Als je haar nog niet volgt op Instagram, zeker doen!

 

Shared with kind permission
Bron: The socialite family, Over the OceanLive loud girl
Foto's: Tessa Hop