Binnenkijken | Helder appartement met een vleugje kleur

In mijn interieur is er op de muren nergens kleur te bespeuren. Ik hou van witte muren en breng liever kleur met meubelen of decoratie. Soms echter, besluipen twijfels mijn hoofd en krijg ik zin om onze witte muren hier en daar van wat kleur te voorzien. Zeker bij het zien van mooie interieurs, zoals de slaapkamer in dit appartement. 

Ook Kim Daenen en haar vriend Greg kozen aanvankelijk voor witte muren in hun appartement en brachten kleur via decoratieve elementen.  Na een meer gewaagde doch subtiele kleurkeuze in de slaapkamer, kreeg Kim echter toch een zwak voor gekleurde muren. Indien ze ooit de woonkamer zouden herinrichten zou er zeker en vast ook wat kleur op de muren aangebracht worden - subtiel weliswaar zoals in de slaapkamer. Ik ben alvast fan van de grijsgroene tint in de slaapkamer, die mooi combineert met de poederroze kussen. Rustgevend en romantisch, ideaal voor de slaapkamer.

Ook de leefruimte is een heerlijke plek om te ontspannen met zijn visgraat parketvloer en hoge plafonds en ramen. Een kelim tapijt en oosterse kussens brengen gezelligheid en kleur in het wit-grijze interieur. Net zoals de parel van een boekenkast. Oude en nieuwe objecten geven het interieur karakter. Zo zijn er verschillende Eames stoelen te spotten in het interieur, meubelen van HAY en de prachtige lampen van Tom Dixon. De badkamer is bewust simpel gehouden, gezien de vloer al druk genoeg is. De messing lamp van Frama en het marmer tablet geven een luxueuze toets.

Bron & Foto's: Roomin | Stefanie Duval | Kim Daenen