19 Inspirerende badkamers

Het is misschien wel één van de kleinste kamers van het huis, maar daarom zeker niet minder belangrijk. De badkamer, een klein vluchtoord om tot rust te komen.

Foto: http://style-files.com

Of je nu een grote of een kleine badkamer hebt, liever een douche neemt in plaats van een bad, elke badkamer zou toch een plaats moeten zijn waar je even kan ontspannen. Toen ik nog bij mijn ouders woonde, kon ik er echt van genieten om een lekker warm bad te nemen met een goed boek (of magazine) erbij, een glaasje wijn en wat kaarsjes. Net zolang tot mijn vingertoppen helemaal verrimpeld waren. Bij onze woning kozen we ervoor om eerst enkel een douche te installeren. Toch net iets handiger en sneller dan telkens een bad te nemen. Wat was ik dan ook blij toen we eindelijk een bad lieten plaatsen. Ik was al halverwege mijn zwangerschap en het leek mij zo ontspannend om met mijn bolle buik in het water te liggen. Bleek dit even tegen te vallen toen bleek dat ik na 10 minuten nog steeds geen ideale houding had gevonden. Het was dus meteen mijn eerste en laatste bad van mijn zwangerschap. Momenteel is het bad vooral het speeldomein van de kindjes, die niets liever doen dan spetteren en plonsen. In welke badkamer zouden jullie het liefst ontspannen?

Foto: http://www.houseandgarden.co.uk
 
Foto links: http://www.remodelista.com
Foto rechts: http://completelytotallymadly.blogspot.be

Foto: http://brooklynberrydesigns.comFoto: http://www.interieurdesign.nuFoto: http://www.maister.be/portfolio/schuur-lmFoto: https://dominiquedecoratrice.wordpress.com/2012/07/06/minimaliste/Foto: http://www.stijlvol-wonen.comFoto: https://www.bloglovin.comFoto: http://theultralinx.com

Foto links: http://plastolux.com
Foto rechts: http://estmagazine.com.auFoto: http://www.decocrush.frFoto: http://www.bloglovin.com

Foto links: http://www.premieretage.com
Foto rechts: http://zsazsabellagio.blogspot.com.auFoto: http://www.homedit.com

Foto: https://www.harmony-beton.com

Neem een kijkje op pinterest en ontdek nog meer inspiratie voor je woning.