Okergoud: een goudachtig okergeel

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kunnen kleuren voor een hele andere sfeer in je interieur zorgen. Heb je plannen om binnenkort jouw interieur nog eens onder handen te nemen of heb je een beetje inspiratie nodig voor jouw eerste woning? Misschien is Okergoud dan wel een kleur voor jou.

Foto: https://www.akzonobel.com

Goud- en vooral kopertinten zijn al een tijdje erg populair in de interieur- en modewereld. En het ziet er naar uit dat dit nog een tijdje zo zal blijven. Okergoud is namelijk door AkzoNobel en Flexa verkozen als dé kleurtrend voor 2016.

Foto: https://www.flickr.com

Okergoud, een goudachtig okergeel. Een kleur die de aandacht trekt en toch makkelijk te combineren is met andere kleuren. Vooral een warme en vrolijke kleur. Met Okergoud zorg je onmiddellijk voor een beetje glamour en luxe in je interieur. Mix Okergoud en grijstinten voor een warme, rijkelijke uitstraling. Of hou het een beetje frisser door te combineren met de ook nog steeds populaire pasteltinten, zoals zacht roze of muntgroen. Eigenlijk kan je er weinig mis mee doen. Indien je niet elk jaar jouw muren van een nieuwe kleur wil voorzien, kies dan voor accessoires in Okergoud zoals kussens, vazen, tapijten of dekentjes. Wat vind je ervan?

Foto: http://www.stijlhabitat.nl


Foto links: http://www.showhome.nl
Foto rechts: http://www.styleathome.com

Foto: http://studio8940.blogspot.beFoto: http://www.houseandgarden.co.ukFoto: http://www.vosgesparis.comFoto: https://www.levis.infoFoto: http://www.welke.nlFoto: http://www.thesocialitefamily.comFoto: http://www.huijzerboompjebeestje.nlFoto: http://www.latazzinablu.comFoto: http://www.dwell.com