Prints en kleur bij Nobodinoz

Toen ik de collectie van Nobodinoz vorig jaar ontdekte, was ik op slag fan én moest ik deze gewoon hebben voor Oh my goodies. Ok, ik was nog niet zo lang geleden bevallen en de hormonen gierden nog door mijn lijf, dus alles voor kindjes was sowieso über schattig. Maar nog steeds vind ik het Spaanse merk heel erg mooi. 

Tot dan toe was het label Nobodinoz nog onbekend voor mij, maar wat ben ik blij dat ik het gespot heb. Nobodinoz is een op en top Spaans merk, ontworpen in Barcelona en op een verantwoorde manier geproduceerd in Spanje en Frankrijk. Ze hebben een uitgebreide collectie gaande van meubels en decoratie tot speelgoed en kleding. Voor hun collectie kiezen ze enkel duurzame, milieuvriendelijke en veilige materialen. Toch fijn, als je weet dat de producten niet enkel mooi zijn, maar ook veilig voor je kinderen. 

De frisse prints met hun heerlijke pastelkleuren maken zelfs volwassen vrolijk. Zowel in de motiefjes als in de kleuren is er zeker en vast voor ieder wat wils. Ik ben vooral fan van de green diamonds collectie in muntgroen en - hoe kan het ook anders - van de zwart-wit collectie met zigzag patroon. De leuke kussens, zitzakken en opbergmanden fleuren elke kinderkamer op met hun speels design. Je kan heerlijk mixen en matchen tussen de verschillende prints en kleuren of als je het liever een beetje rustiger hebt, kies je voor één of enkele items. Hun tipi tenten, waarvan in de nieuwe collectie ook een mini uitvoering is, zijn prachtig om een leuk zithoekje te creëren. Met hun kussens en ronde tapijtjes - ook uit de nieuwe collectie - of enkele leuk schapenvelletje maak je er echt een knus speel- en leeshoekje van. Zou je niet voor even weer kind willen zijn?

Foto's: Nobodinoz en Oh my goodies

Bekijk hier onze collectie van Nobodinoz.