Vrolijk worden met House of Rym

Vrolijk, Scandinavisch en vakmanschap. Dit zijn slechts enkele woorden om de collectie van House of Rym te omschrijven. Misschien kenden jullie dit mooie merk nog niet, maar daar wil ik graag verandering in brengen.

De collectie van House of Rym voelt heel eigentijds en fris en heeft terzelfder tijd iets traditioneels. Het is een mooie mix van Scandinavisch design en Tunesisch vakmanschap. Alle producten worden dan ook ontworpen door Zweeds designers, zoals Anna Backlund, Elisabeth Dunker (ook wel bekend van het mooie merk Fine Little Day), Cecilia Pettersson en gemaakt in Tunesië. Mooie patronen en kleuren, vaak duidelijk geïnspireerd door de natuur, kenmerken de collectie. Uiteraard viel ik voor de mooie zwart wit kommetjes, koffietassen en ondertasjes. Je kan borden en tassen in verschillende patronen mixen en matchen of je kan het bij één en hetzelfde patroon houden. Ook de hele collectie in olijfhout voor de keuken met lepels, kommetjes en plankjes is supermooi. Geen enkel item is identiek gezien het hier om handwerk gaat en hout een natuurlijk materiaal is. Maar dit vind ik net prachtig. En wie wil er nu geen uniek stuk?

De bijpassende plaids, kussens en poefs zorgen onmiddellijk voor een Oostere sfeer met hun prachtige patroon en subtiele kleuren. Een laatste favoriet voor mij zijn de handgemaakte plantenhangers in terracotta. Zoals je misschien wel weet, is het tegenwoordig helemaal hip om meer groen in je interieur te brengen, je weet wel de zogenaamde Urban Jungle? Lijkt mij alvast erg leuk voor de woonkamer of slaapkamer of buiten, als je een overdekt terras hebt. Wij worden er alvast vrolijk van, en jullie?

Foto's: House of Rym

Bekijk hier onze collectie van House of Rym.