Met jouw baby naar 't strand

Wat neem je mee als je met jouw baby naar het strand trekt en jouw kleine schat voor het eerst het frisse zeewater ontdekt? Een zachte badhanddoek en bijpassende badcape in zachte blauw- of roostinten! Het Nederlandse merk KipKep ontwerpt naast hun hydrofiele handdoeken of Blenkers ook leuke Blenker poncho's. 

Ik maakte kennis met deze Blenkers tijdens mijn zwangerschap en was meteen verkocht door het prachtige stofje. Ze zijn heerlijk licht en lekker zacht. Ze voelen trouwens niet enkel super maar ze zien er ook mooi uit. Een strak streepjes motiefje in pastelroze en blauwe tinten. De handdoeken zijn gemaakt van 100% hydrofiel katoen en nemen dus zeer goed vocht op. Kortom, ze zijn ideaal om de gevoelige huid van jouw baby mee af te drogen. 

Je kan de handdoeken daarnaast ook perfect gebruiken als wikkeldekentje, strandlaken of als picknickdekentje.

Nadat jouw kleine schat het zeewater heeft verkend, kan je hem/haar zachtjes afdrogen met deze Blenkers. Na het afdrogen is de bijpassende poncho heel leuk om aan te trekken. Je trekt hem zo over het hoofdje van jouw kleintje en met de koordjes aan de zijkant kan je het gemakkelijk dichtknopen. Lekker luchtig en met het mooie kapje beschermt hij jouw liefste eveneens tegen de zon!

Zowel de Blenkers als de Blenker poncho's worden ontworpen en geproduceerd in Nederland. De kwaliteit is echt heel goed en zelfs na het wassen blijven ze heerlijk zacht. De naden van de badcape zijn mooi afgewerkt en het katoen is zacht en kriebelt niet. Door hun lichte gewicht nemen ze bovendien amper ruimte in in jouw reiskoffer (ook niet onbelangrijk).

Uiteraard zijn deze baby basics niet enkel leuk voor op vakantie maar ook gewoon zalig voor na een heerlijk badje thuis!

Foto's: KipKep