2 musthaves voor in jouw reiskoffer!

Ook al aan het dromen van een weekje vakantie? Zon ... zee ... strand ... Eventjes lekker ontstressen en genieten. Een leuke hamamdoek en enkele heerlijke verzorgingsproducten mogen dan zeker niet ontbreken in jouw koffer voor een ontspannende vakantie!

Foto: http://www.looselab.nl

Kennen jullie de prachtige hamamdoeken van Ottomania al? Vanaf nu dus wel. Hamamdoeken komen oorspronkelijk uit Turkije en worden in het Westen steeds populairder. Heel logisch, want ze zijn enorm praktisch én mooi! Ze zijn heerlijk licht en gemaakt van hydrofiel katoen waardoor ze heel snel drogen. Ideaal om je mee af te drogen aan het zwembad of om te gebruiken als strandlaken. Ze zijn bovendien heel dun geweven waardoor ze compact kunnen worden opgeplooid en amper ruimte innemen jouw reiskoffer!

Foto: Oh my goodies

Maarten en Tara van Ottomania reizen voor hun hamamdoeken naar Turkije en laten ze weven door verschillende families, die ze ondertussen persoonlijk kennen. In alle rust en met veel plezier kunnen deze families werken in hun eigen huis wat zorgt voor handdoeken van hoge kwaliteit.

Foto: Oh my goodies

De handige reissetjes van Compagnie de Provence zijn ideaal om mee te nemen op vakantie! De reistasjes uit de reeks Version Originale bestaan uit een douchecrème, een bodycrème en shampoo. Je kan kiezen tussen de heerlijke geur van rustgevende jasmijn of lavendel. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals olijfolie en sheaboter, en voeden de huid.

Foto: Oh my goodies

Het luxe minisetje Olive & Lavender uit de reeks Extra Pur, geurt naar de heerlijke lavendelvelden. Deze reisset bestaat uit een handcrème, een douchegel en een bodylotion. De producten, op basis van olijfolie en lavendel, maken de huid heerlijk zacht en laten een subtiele geur achter. 
Alle producten van Compagnie de Provence worden sinds 1990 gemaakt in Frankrijk, op basis van plantaardige oliën.

Foto's: Oh my goodies

http://ohmygoodies.eu/collections/op-vakantie