3 verzorgingsproducten die je moet ontdekken!

Wie houdt er nu niet van mooie verzorgingsproducten? En is het dan niet helemaal geweldig als deze producten ook nog eens gemaakt worden met uitsluitend natuurlijke en/ of biologische ingrediënten? Weg met schadelijke stoffen, zoals parabenen en sulfaten. Mooie producten die zorg dragen voor onze huid én het milieu. Wij zijn alvast fan van de producten van Love Soap, Enfance Paris en Cousu de Fil Blanc.

De collectie van Love Soap bestaat uit 3 producten: badschuim, handgel en douchegel & shampoo. Ze worden gemaakt met de beste natuurlijke en organische producten en voedende oliën, speciaal ontwikkeld om de jonge huid van baby's en kinderen niet te beschadigen. Je hebt de keuze uit een rustgevende lavendelgeur of een explosie van mandarijntjes. Alle producten zijn gecertificeerd door de UK Soil Association en worden met de hand gemaakt in Engeland. We zijn helemaal gecharmeerd door de geuren en de prachtig geïllustreerde flesjes! So lovely!

Foto's: Oh my goodies

Enfance Paris is een lijn van 100% natuurlijke zepen, met de hand gemaakt in Frankrijk van biologische zonnebloemolie, sheaboter en kokosnootolie. De collectie bestaat uit 3 zepen, afgestemd op de specifieke eisen van de huid van kinderen vanaf de geboorte. Voor baby's en peuters van 0-3 jaar is er kalmerende lavendelolie aan toegevoegd. De zeep voor kinderen van 3 tot 8 jaar is verrijkt met de beschermende olie van rozemarijn. Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen genieten van de verfrissende geur van pepermunt en citroen. Deze fijne romige zeepjes zien eruit als snoepjes, verpakt in een mooi kleurrijk papier of in een mooie cadeaubox!  

Foto's: Enfance Paris

De zepen van Cousu de fil blanc worden op artisanale manier gemaakt in Frankrijk met veel respect voor vakmanschap. Deze collectie van 100% plantaardige zepen bestaat uit verschillende geuren, waaronder de Collection Blanche - les extras doux, de Collection Noire - les stimulants en de Collection Nude - les huiles précieuses. Stuk voor stuk heerlijke geuren, gaande van zoete amandelmelk tot pittige zwarte thee. De zeepjes zijn afzonderlijk of per drie te koop, telkens verpakt in een luxueus papier, genaaid met witte draad.

Foto's: Oh my goodies