Binnenkijken | Strandwoning om bij weg te dromen

Liefde op het eerste zicht. Al ooit gehad bij het zien van een interieur? Deze woning laat mijn hart alvast sneller slaan. Geen wonder natuurlijk eens je het interieur hebt aanschouwd. Om dan nog maar te zwijgen van het prachtige landschap en het fraaie  zicht op zee. Een groot contrast met mijn huidige uitzicht - regen en wind. 

Iedereen droomt er wel van denk ik - althans ik toch - een (vakantie)woning aan een azuurblauw strand. Deze bescheiden woning Villa Palmier ligt in St. Barts (Saint-Barthélemy), een idyllisch eiland in de Caraïbische Zee. Droom je al weg? Het witte interieur straalt rust uit en creëert een fris gevoel. De verschillende natuurlijke materialen zoals de houten vloer, houten krukjes, rieten manden,... zorgen voor sfeer en gezelligheid. De woning is niet zo heel groot, maar de overdekte buitenruimte - met een zalige hangstoel - verlengt het interieur, waardoor het toch ruimer aanvoelt. 

Deze sfeer kan je ook in jouw eigen woning creëren door veel wit te gebruiken en natuurlijke materialen, zoals hout, linnen, bamboe,... De zon zal helaas minder vaak van de partij zijn. 


Bron: villapalmier.com & www.jacquelynclark.com
Fotografie: Kate Holstein