Inspiratie | Kleine maar fijne zwembadjes

Een eigen zwembad. Hier dromen we allemaal toch wel eens van! De temperaturen van afgelopen week deden iedereen verlangen naar een verfrissende plons in een zwembad. Al hoeft een zwembad zeker niet groot te zijn om ervan te kunnen genieten.

Foto: artlimagerie.tumblr.com

Mini zwembadjes nemen niet veel plaats in en zo kan je in de zomer toch lekker ontspannen. Ook mensen met een kleine stadstuin kunnen op deze manier toch genieten van wat verfrissing. Een zwembad is uiteraard erg leuk om te gebruiken maar het is natuurlijk ook gewoon een mooi element in de tuin. Met de juiste verlichting en afwerking van het zwembad creëer je een echte blikvanger. Zelfs mensen die graag baantjes trekken, kunnen dit dankzij een tegenstroom in een klein zwembad. 

Foto: decozilla.comFoto: www.availableideas.com

Foto links: meganmorrisblog.com
Foto rechts: www.visi.co.zaFoto: blog.tagesanzeiger.ch

Allereerst dien je een keuze te maken tussen een inbouw of (gedeeltelijk) opbouw zwembad. Daarnaast zijn er uiteraard talrijke vormen en afmetingen mogelijk. Ook voor de afwerking is er tot slot een waaier van mogelijkheden. Kies je voor een liner of toch liever voor glasmozaiëk, keramische tegels, natuursteen, tadelakt of ... Voor de durvers is er natuurlijk ook altijd een zwemvijver!

Foto: lejardindeclaire.blogs.marieclairemaison.comFoto: ysvoice.tumblr.com
Foto: pinterest
Foto: pinterest
Foto: lejardindeclaire.blogs.marieclairemaison.comFoto: www.decocrush.fr