Binnenkijken: Zweeds appartement in neutrale kleuren

Voor enkele seconden verdween even alle drukte en stress bij het ontdekken van dit Zweedse appartement. Een elegant en helder interieur met een ontspannen sfeer.
 

De woning voelt heerlijk ruim en licht aan door het neutrale kleurenpalet. Bleke houten vloeren, (gebroken) witte muren en plafonds ... Al zitten de grote ramen en hoge plafonds er natuurlijk ook wel voor iets tussen. De detaillering van de deuren en sierlijsten aan het plafond geven het geheel een klassieke en elegante toets. De verschillende kussens, plaids en schapenvachten maken het gezellig. Zie je je al liggen op dat heerlijke safari dagbed? Even een dutje doen aan die prachtige kakelugn of tegelkachel. Ik heb de laatste tijd al enkele interieurs gezien met zo'n kachel en krijg er precies niet genoeg van. Het heeft haast iets mysterieus. 

De leuke palmboom en het Oosterse tapijt creëren dan weer een leuke exotische sfeer. En wat een leuk leeshoekje! Een voormalige kast is omgetoverd tot een knusse zithoek, met erboven nog enkel leggers en kastruimte. Ideaal om gezellig een boek te lezen bij een lekker tasje thee. Wat vinden jullie het leukste?

Bron: www.myscandinavianhome.com
Foto's: www.erikolsson.se