Binnenkijken: Fusie van stijlen in een Parijs appartement

Twee stijlen, één woning. Constance en Laurent, eigenaars van een Parijs appartement, delen beiden de liefde voor mooie dingen. Helaas, kunnen hun smaken niet verder van elkaar verwijderd zijn.

Laurent heeft een liefde voor street art en graffiti. Constance daarentegen, houdt van heldere pure interieurs. Toch hebben ze hun appartement weten om te toveren in een interieur waar beiden zich in kunnen vinden. Smaakvolle antieke meubels, berbertapijten (oh boy!), werken van street art en iconische stukken van kinderdecoratie vormen een perfect huwelijk.

Bovenal moest het appartement vooral functioneel zijn. Het appartement oogt strak en koel, maar krijgt toch warmte door het gebruik van verschillende tapijten met een hoge aaibaarheidsfactor. De witte muren zorgen voor een fris en helder geheel. Hier en daar kunnen we een vleugje kleur waarnemen in de decoratie, zoals bijvoorbeeld de blauwe zitbank. 

Mijn favoriete ruimte is het bureau van Constance, met een mooi uitzicht op de Parijse straten. Veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen en een heerlijk zachte tapijt en schapenvel. Een heel inspirerende plek lijkt mij dit! 

Bron: www.milkmagazine.netwww.foveadesign
Foto's: Karel Balas